Uw scheidingsadvocaat in Zoetermeer
Bel vrijblijvend: 079 - 799 90 86
Home > Echtscheiding > Vechtscheiding
vechtscheiding zoetermeer

Vechtscheiding in Zoetermeer?

Sommige scheidingen lopen helaas niet zo netjes en monden uit in een zogenaamde vechtscheiding. Een dergelijke scheiding wordt vaak omschreven als een echtscheiding waarbij de ouders met elkaar vechten, vaak met de kinderen als inzet tijdens de strijd. Zo’n scheiding gaat vaak gepaard met veel negatieve gevoelens en acties met de intentie om de ex-partner schade toe te brengen. Helaas is het aantal vechtscheidingen de afgelopen jaren in Nederland flink gestegen.

Voorkom een vechtscheiding

Omdat de kinderen vaak als inzet worden gebruikt tijdens een vechtscheiding, krijgt vaak één van de ouders de kinderen gedurende een periode niet meer te zien. Dit terwijl hij of zij wel het recht heeft om de kinderen te zien. Een dergelijke scheiding is een zeer emotioneel, wraakzuchtig en tijdrovend proces waar niemand bij is gediend. Met name de kinderen niet. Neem daarom, wanneer u gaat scheiden, weloverwogen beslissingen om een vechtscheiding te voorkomen.

Hulp bij (v)echtscheiding in Zoetermeer

Bent u terecht gekomen in een vervelende echtscheiding en woont u in de regio Zoetermeer? Dan doet u er verstandig aan om een ervaren echtscheidingsadvocaat in te schakelen die uw belangen kan behartigen. Neem voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Zoetermeer contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 079 - 799 90 86.

Menu