Uw scheidingsadvocaat in Zoetermeer
Bel vrijblijvend: 079 - 799 90 86
Home > Echtscheiding > Echtscheidingsconvenant
Echtscheidingsconvenant Zoetermeer

Echtscheidingsconvenant in Zoetermeer

Alle afspraken die gemaakt worden met betrekking tot een echtscheiding moeten worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Een echtscheidingsconvenant is een schriftelijk document waarin alle afspraken staan. Deze dient vervolgens goedgekeurd te worden voordat de echtscheiding officieel is. In het echtscheidingsconvenant dienen afspraken te staan over zaken als alimentatie, de zorg van de kinderen, de boedelscheiding en andere gemaakte afspraken. Nadat het echtscheidingsconvenant is goedgekeurd door de rechter, zijn alle gemaakte afspraken afdwingbaar. Dit betekent dat wanneer afspraken niet worden nagekomen, deze gerechtelijk zijn af te dwingen.

Bij het maken van de afspraken dient u goed na te denken over zaken die in het heden spelen, maar ook in de toekomst. De overeenkomst vormt immers de basis voor een nieuwe toekomst van u als ex-partners én de kinderen. Daarnaast voorkomt u op deze manier toekomstige problemen.

Uw echtscheidingsspecialist in Zoetermeer

Omdat er ontzettend veel zaken zijn waar u rekening mee moet houden en afspraken over moet maken, is het verstandig om een ervaren echtscheidingsspecialist in te schakelen die u hierbij kan helpen. Daarnaast heeft u een advocaat nodig om het echtscheidingsconvenant te laten goedkeuren door een rechter. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen rondom een echtscheiding in de regio Zoetermeer? Bel dan vrijblijvend naar het telefoonnummer 079 - 799 90 86.

Menu