Uw scheidingsadvocaat in Zoetermeer
Bel vrijblijvend: 079 - 799 90 86
Home > Echtscheiding
echtscheiding zoetermeer

Hulp bij uw echtscheiding in Zoetermeer

Een scheiding is een zeer vervelende gebeurtenis. Niemand komt er graag mee in aanraking. Daarnaast heeft een scheiding ook een grote impact op het leven van u, uw ex-partner en uw kinderen. Om ervoor te zorgen dat iedereen een goede toekomst tegemoet gaat is het belangrijk om goede afspraken te maken. Laat daarom de echtscheiding in goede banen leiden door een advocaat of scheidingsadviseur in te schakelen. In Zoetermeer en omgeving regelen wij graag samen met u uw scheiding, van begin tot eind.

Het verloop van een echtscheiding

Tijdens een eerste oriëntatiegesprek kunt u kennis maken met uw advocaat en uw zaak bespreken. Wij vertellen u graag meer over welke zaken er geregeld moeten worden bij een scheiding. Ook informeren wij u graag over onze rol tijdens het gehele proces. Naast een eerste inventarisatie moet er informatie en gegevens verzameld worden om de scheiding in gang te zetten. Als alle afspraken zijn gemaakt en zijn opgenomen in een echtscheidingsconvenant, kan de scheiding aangeboden worden aan de rechter. De rechter moet de scheiding goedkeuren. Vervolgens kan de scheiding officieel worden opgenomen in het bevolkingsregister.

Wilt u meer weten over wat u staat te wachten met betrekking tot een scheiding en woont u in de regio Zoetermeer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079 - 799 90 86.

Menu